A Disney kaszálta a Laborpatkányokat

A Disney XD elkaszálta a bionikus hősökről szóló sorozatát, a Laborpatkányokat, vagyis inkább annak spin-off-ját, a Lab Rats: Elite Force-ot.


Twitteren közölte a szomorú hírt a sorozat Breejét alakító Kelli Burgland, aki a dupla részes évadzárót bejelentő posztban szólta el magát. Talán pont szándékosan: "get pumped for a Lab Rats marathon next week on @DisneyXD! all leading up to the finale of Elite Force".

A Lab Rats: Elite Force egy évad után ért véget október végén. Ez a sorozat abból a szempontból különleges, hogy két másik sorozat crossover-epizódjaiból jött létre. A Laborpatkányokról és a Szuperdokikról van szó. 2015-ben, mikor a két sorozat szereplői egy közös kaland során összefutottak, a Disney fejesei úgy döntöttek, a két kaszált szériából létrehoznak egy újat, remélvén, hogy a kettejük nézőseregéből összejön annyi, amennyiből további pár évig nem kell aggódniuk egy sorozatukért.

Davenport terve az, hogy létrehoz egy elit csapatot bionikus hősökből és szuperhősökből, hogy a Centium City-beli gonoszok ellen küzdjenek. Mikor a Hős Med a földdel válik egyenlővé néhány gonosztevőnek hála, a terve életbe lép. Erről szólt a Lab Rats: Elite Force. Ezzel pedig véget ért egy újabb éra.

A sorozat szereplői Twitteren különböző kulisszatitkokkal búcsúztak a nézőktől, főként rengeteg képet osztottak meg. Mi ezt választottuk búcsúzóul:


Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.