A Megamax 2016. novemberi újdonságai

A Megamax novemberben elhozza a korábban a Nickelodeonon vetített sorozat új évadát, országos premierként. Az animációs újdonságokért kattints a Rajzfilmövezetre!


Elefánt hercegnő: ÚJ RÉSZEK (S2)
9-től mindennap 18:00-kor

Az Elefánt hercegnő című sorozat főhőse Alex, akinek tizenhatodik születésnapján egy fiú és egy elefánt jelenik meg az udvarában. A fiú közli Alexszel, hogy ő Manjipoor hercegnője, és hogy meg kell tanulnia varázsolni, hogy elfoglalhassa a trónt, amire gonosz nagybátyja pályázik. Ebben segít neki három barátja és Anala az elefánt. A sorozat második évadában folytatódnak a szerelemmel
átszőtt kalandok, a drámának, vagány zenéknek, mágiának és a barátságnak egy tökéletes fúziójával találkozhatunk. Alex sikereit beárnyékolja Diva, a boszorkány fenyegetése, hiszen nemcsak meg próbálja megakadályozni Alex Manjipoor-ra kiterjedő törvényeinek betartását, hanem hatalmába keríti a jóképű Caleb-et és húgát Zamirát is. Alex azonban beleesik a jóvágású fiúba, aki ezután mindinkább küzd érzelmei kettősségével: Diva iránti hűsége és Alex iránti érzései közt vívódik.

forrás: AMC
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.