Legyen tiéd az év dala!

Hamarosan lezárul A Dal 2017 jelentkezési periódusa. A tét ismét nagy, hiszen az országos ismertségen kívül jövőre is olyan nyeremények várják az indulókat, amelyek karrierjüket is elindíthatják, vagy magasabb szintre emelhetik.


A műsorban átadásra kerülnek A Dal 2017 Legjobb Dalszövege és a A Dal 2017 Felfedezettje különdíjak, az elismerések mellett pedig az online Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Rádió Akusztik koncertlehetőségén kívül felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadó színpadán is. A Dal nyertese képviselheti Magyarországot Kijevben a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon 2017 májusában.

A jövőre hatodik alkalommal képernyőre kerülő dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri és a nézők közösen választják ki az egész országot képviselő művet. Ezért a versenyre csak olyan előadó és együttes nevezhet, akinek korábban már jelent meg zenei albuma vagy országosan játszott rádió- illetve televízió-felvétele, és rendelkezik lemezkiadóval vagy hivatásos zenei menedzserrel kötött szerződéssel. A Dal 2017 részletes pályázati kiírása ezen a címen érhető el.

Legyen a te dalod az, amit jövőre egy egész ország dúdol, jelentkezz A Dal-ba!

forrás: MTVA
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.