Új részekkel jön A gyanú árnyékában

Te mit tennél, ha egyszer csak kopogtatnának a rendőrök és bilincsbe verve vinnék el a párodat? Vagy kiderülne, hogy az az ember, akiben feltétel nélkül megbízol, éveken át hazudott neked? Többek között ilyen történetekkel is találkozhatnak majd a nézők a Gyanú árnyékában című műsorban, amely február 6-tól vadonatúj részekkel tér vissza az RTLII képernyőjére.

A hétköznap esténként, 22 órától látható adásokban egészen elképesztő történetekre derül majd fény. Amikor pedig a család egyik tagja bajba kerül, az tönkre teheti mindannyiuk életét.

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Forrás: RTL
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.