Régi kedvencek új évadokkal: országos premierek a Humor+ kínálatában

Amerika népszerű vígjátéksorozatai hazánkban sosem látott epizódokkal folytatódnak! A sorozatfanok örömére februárban vadonatúj premierekkel erősít a Humor+. Negyedik szériájával érkezik Az ítélet: család, valamint kilenc és tizedik évadával debütál az Amerikai fater.


Februártól újra képernyőn a családi kulisszák humoros pillanatai, legyen szó a Smith vagy éppen a Bluth família zűrzavaros mindennapjairól.

A hónap első estéjén a kilencedik, majd a tizedik felvonással térnek vissza az Amerikai fater szélsőséges karakterei: a konzervatív családfő Stan Smith, felesége Fancie, gyermekeik Hayley és Stan, és persze Roger a szarkasztikus földönkívül, valamint Klaus, az egykori NDK-s sportoló, aki a CIA merényletének köszönhetően ma már egy aranyhal testében éli mindennapjait. A friss részekben többek között Klaus közelebb kerül egykori énjéhez, Hayley új munkát kap, Roger különös képességre tesz szert, de Stan pozíciója is veszélybe kerül…

A 2003-ban útjára induló Mitch Hurwitz-sorozat, Az ítélet: család mára szinte már kult darabnak számít. A történet fókuszában az egykori luxuséletmódot színlelő Bluth család kalandjai állnak. A február 4-én 20 órától rajtoló negyedik évadot a megszokottól eltérő formátumba bújtatták a készítők, a részek ugyanis egy-egy karakterre koncentrálnak, de a történetszálak több ponton kapcsolódnak, akár észrevétlenül egymás sorsát befolyásolva. Hosszan épített poénok, komplex jelenetek, kétértelmű szóhasználat, cameók egy-egy ismert színész felbukkanásával, más népszerű sitcomok jeleneteinek beágyazása, korábbi részek visszakapcsolása – izgalmas és nem hétköznapi perceket ígérnek a hazánkban újdonságnak számító epizódok.

Továbbá olyan premiersorozatok folytatásai is garantált szórakozást ígérnek, mint az Atyám, Zorn!, a Whitney élete, vagy a Szomszédok az űrből.

Az ítélet: család 4. évad - minden hétvégén 20 órától, dupla részekkel
Amerikai fater 9 és 10. évad - minden hétköznap 20.30-tól, dupla részekkel

Forrás: TV2
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.