Nemzetközi sikersorozatokkal erősít az Izaura TV

Országos premierekkel enyhíti a hideg hónapokat az Izaura TV. A romantikus műfajok kedvelőinek eddig nem látott sorozatokkal kedveskedik a csatorna, hiszen két újdonsággal is bővül kínálata – január 30-án jön a német telenovella, az Alisa, valamint február 4-én debütál a történelmi ihletésű, orosz sikerszéria a Katalin cárnő.
Az Éld az életem! sávjában, január 30-án 17 órától kap majd helyet az Alisa című német telenovella. A romantikus történet főhőse Alisa egy átverés miatt eladósodik, így kénytelen bezárni saját ékszerüzletét és visszaköltözni szüleihez. Útközben összetűzésbe kerül egy férfivel, akivel később a saját állásinterjúján találja szemben magát. Ekkor még nem is sejti, hogy Christian, akiről napok óta álmodozik, a cég egyik tulajdonosa.

Egy kosztümös sikerdarab, a Katalin cárnő Oroszország egyik legnézettebb sorozata pedig február 4-én 20 órától kerül a hazai képernyőkre. A népszerű újdonság Oroszország történelmének egyik legmeghatározóbb korszakáról és népszerű uralkodójáról, II. Katalinról szól. A 11 részes történetben Zsófia Auguszta Friderika porosz hercegnő Szentpétervárra érkezik, hogy I. Erzsébet orosz cárnő utasítására hozzáadják unokaöccséhez Péterhez, a következő uralkodóhoz. A fiatal hercegnő mindenben meg akar felelni vendéglátóinak, ez azonban nem olyan egyszerű feladat a háttérben működő hatalmi játékok és a személyes vágyak közepette.

Az Izaura TV 2017-ben sem hagyja izgalmak nélkül a sorozatok rabjait, hiszen a premierek sora márciusban is folytatódik!

Alisa - minden hétköznap 17:00 órától
Katalin cárnő - szombat és vasárnap 20:00 órától

Forrás: TV2
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.