Született szobalányok: országos sorozatpremier a TV2-n

Szókimondó, álmodozó, szívdöglesztő házvezetőnők, akik Beverly Hills legbefolyásosabb családjainál dolgoznak. A talpraesett üdvöskék természetesen nemcsak a házakat tartják rendben, hanem jómódú munkaadóik életébe is bepillantást engednek.
Új sorozat indul a Született feleségek alkotóitól a TV2 műsorán kedden este. A Született szobalányok 2013 és 2016 között négy évadon keresztül futott óriási sikerrel a tengerentúlon. Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai sikersorozatot először láthatják a magyar tévénézők.

A történet egy gyilkossággal indul, akárcsak a nagysikerű vígjátékban, a Született feleségekben: valaki leszúrja a Powell család cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környéken dolgozó szobalányokat, akik mind jó barátnők. Carmen a híres énekesnél, Alejandro Rubio-nál dolgozik, mert azt szeretné, ha a férfi felfigyelne a hangjára. Zoila a Delatour családnál szolgál, és igyekszik megóvni a lányát attól a csalódástól, amit a ház asszonyának fia okozhat neki. Rosie a híres filmsztár házaspár, a Westmore-ok gyermekének dadája, miközben azon fáradozik, hogy a saját kisfiát is Amerikába hozhassa. Marisol ekkor érkezik közéjük, hogy a Stappord család házában betöltse a házvezető szerepét...

A Született szobalányok főszereplőjét a Ki ez a lány? (Ugly Betty) című sorozatból megismert Ana Ortiz alakítja, de Roselyn Sánchez neve is ismerősen csenghet a magyar közönség számára, egyik legismertebb munkája a Nyomtalanul című krimisorozat, míg Judy Reyest a Dokik című vígjátéksorozatban láthatták a tévénézők.

Született szobalányok minden kedden 21 órakor a TV2 műsorán.

Forrás: TV2
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.