Az MTVA 16. heti nézettségi adatai

Az elmúlt napokban két fontos sportesemény is történt, melyek nézettségileg nagyon szépen teljesítettek az M4 Sporton. További nézettségi adatokat is kaptunk az MTVA-tól.A Bajnokok Ligájában a Real Madrid a Bayern München csapatát fogadta április 18-án, kedden. A spanyol csapat győzelmével és továbbjutásával végződött találkozót 571 ezer néző követte az M4 Sporton. Ezzel a mérkőzés közvetítése a köztévé legnézettebb műsorszáma lett kedden, a mérkőzés pedig 2016/17-es BL szezon eddigi legnézettebb találkozója lett az M4 Sporton. A második helyen a Végtelen szerelem című török sorozat végzett 379 ezer nézővel, a harmadik helyre a még mindig népszerű Maradj talpon! került 311 ezer nézővel.

Az M3 műsorán újraindult szomszédok is őrzi a helyét a nézettségi rangsorban, a keddi két egymás után sugárzott epizódot 167 ezer és 182 ezer néző követte a csatornán. Az Indul a bakterház 161 ezer nézőt ültetett az M3 képernyője elé kedden.

Nem sikerült az újabb csoda, a Barcelona nem tudott fordítani, és kiesett a Bajnokok Ligájából szerda este (április 19). A 0-0-ás döntetlen ellenére is izgalmas Barcelona - Juventus összecsapást 543 ezren szurkolták végig. Majdnem megdőlt tehát az idei BL szezon nézettségi csúcsa az M4 Sporton. A legnézettebb meccs a 2016/17-es idényben a Real – Bayern visszavágó mérkőzés volt 571 ezer nézővel. 397 ezer nézővel a szerda második legnézettebb műsora a Végtelen szerelem című török sorozat volt, a Maradj talpon! című műveltségi vetélkedő végzett a harmadik helyen 293 ezer nézővel. Ismét jól szerepelt a Szomszédok az M3 retrócsatorna műsorán, a szerdai két egymást követő epizódot 195 ezer és 211 ezer néző látta.

Forrás: MTVA
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.