Saját Deathstroke-sorozatot akar a karaktert alakító színész

A rajongók segítségével akarja elérni Manu Benett, hogy a közkedvelt gyilkos önálló produkciót kapjon.

Aki esetleg nem ismerné: Slade Joseph Wilson, avagy Deathstroke (Halálcsapás) a DC Comics egyik karaktere, aki először 1980 decemberében bukkant fel a New Teen Titans 2. számában, megalkotói Marv Wolfman és George Pérez. A karddal is felszerelt bérgyilkos a Tini Titánok egyik legnagyobb ellensége, fel is bukkant mind a 2003-as sorozatban, mind az idén megjelent Tini Titánok: A Júdás-szerződésben, de Batmannek is többször meggyűlt vele a baja. Az élőszereplős filmekben is fel fog bukkanni, pontosabban a hamarosan a készülő The Batman filmben Ben Affleck oldalán, ott Joe Manganiello (Tuti gimi, True Blood – Inni és élni hagyni) fogja játszani, ám az élőszereplős sorozatokban már felbukkant, mégpedig Manu Benett (a HBO féle Spartacus sorozat) szereplésével. De a színésznek – úgy látszik – ez nem elég.A karakter a CW csatorna Arrowerzum néven futó DC-s univezumának indító sorozatában, A zöld íjászban bukkant fel, legutóbb épp pár napja, az 5. évad lezárásában. A rajongók általi lelkesedés láttán pedig a színész a Twitterén hozzájuk fordult: azt szeretné, ha a rajongók petíciókkal meggyőznék a Warner és DC fejeseit, valamint a sorozat producereit (Mark Guggenheimet és Greg Berlantit), hogy Deathstroke saját sorozatot kapjon. Ám a színész ezt a sorozatot nem a CW-re szeretné, hanem a Netflixre, ugyanis míg előbbin PG-13 besorolással (itthon 12-es korhatárral) mehetne, utóbbin megkaphatná az R besorolást (azaz a 18-as korhatárt), ami megengedhetné a karakter szabadabb kibontakoztatását.

Hogy ez megvalósul-e, az elég kérdéses, ahogy az is, hogy a producerek bevállalnának-e egy R-es sorozatot. Habár mostanság bebizonyosodott, hogy a korhatár nem akadály, elég csak a szintén R besorolású Deadpool (aki egyébként pont Deathstroke paródiája) és a Logan – Farkas filmek, vagy épp a Netflixes Marvel-sorozatok (Daredevil, Jessica Jones, stb.) sikerére pillantani. Ám az a kérdés is felmerül, hogy a színésznek lenne-e erre ideje, hiszen az MTV egyik sorozatában, a Shannara – A jövő krónikáiban is főszerepet játszik. E cikk írója minden esetre örülne, ha ez létrejönne.

A zöld íjász 1. és 2. évada, melyben Deathstroke is szerepel, megtekinthető minden hétvégén délután a VIASAT6-on, valamint minden hétvégén este 7-kor és hétfő hajnali 4-kor a Sorozat+-on.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.