A Jóbarátok egyik színésze az újraindítás ellen lenne

Matthew Perry nem szívesen térne vissza egy Jóbarátok-folytatásra.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni az NBC csatorna által készített Jóbarátokat: David Crane és Marta Kauffman 1994-es szituációs komédiája 10 éven át volt a képrenyőkön, ez idő alatt hatalmas rajongótábort és több Emmy-díjat is megszerezve, amelyek mellé még egy Golden Globe-díj is összejött. Mostanság sok lezárt sorozatot hoznak vissza a készítők hosszabb-rövidebb időre (pl. X-akták, A szökés, Szívek szállódája, Bír-lak, 24), és emiatt sokan örülnének, ha a Jóbarátok is ezen sorozatok közé tartozna. Ám a sorozat egyik főszereplője nem tartozik közéjük.


A Chandlert játszó Matthew Perryt egy interjú során kérdezték meg arról, hogy mit szólna a sorozat visszatéréséhez, ám a színész elmondta, hogy ő ebben nem venne részt. „Van ez a visszatérő rémálmom, nem viccelek. Azt álmodom, hogy újra a Jóbarátokat forgatjuk, de senkit nem érdekel.” – mondta. „Csinálunk egy teljes szériát, visszatérünk, de nincs közönség. Így hát ha bárki felkér, nemet mondok. Az a helyzet, hogy a csúcson hagytuk abba, nem tudjuk überelni. Mi okunk lenne visszatérni?”

Hogy végül tényleg készül-e folytatás – Chandlerrel vagy nélküle – az a jövő kérdése, ám addig is az eredeti sorozat újranézhető minden hétköznap délután és este az RTL+-on, minden hétvégén délután a VIASAT6-on, és minden reggel a VIASAT3-on.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.