Nemzetközi díjakat nyert a Viasat World

A Viasat World nemzetközi televíziós társaság nyolc rangos díjjal gazdagodott a PromaxBDA, Global Excellence Awards, valamint a hétvégén megrendezett Mediabrand Awards díjátadókon. A legjobb kreatív kampányokért járó elismeréseket a Viasat Explore, a Viasat History, a Viasat Nature és a TV1000 Premium HD szerezte meg.

A moszkvai Mediabrand Awards díjátadón – ahol a legjobb TV-s marketing, promóciós és design projektek versenyeztek – a Viasat World a főbb szabadon fogható és fizetős orosz televíziós szolgáltatókat felülmúlva két első, valamint négy második helyezést szerzett. A legjobb kábel TV promóció kategóriában A cári birodalom: a Romanovok Oroszországa című műsorhoz készült beharangozó nyerte el az első helyezést, míg a legjobb promóciós design a TV1000Premium HD újévi csatornaismertetőjéért járt.

A Viasat World további négy második díjban is részesült:
• Legjobb kábel TV promóció – Robotháborúk: A gépek lázadása (Viasat Explore)
• Legjobb ismeretterjesztő, elemző vagy új műsor promóciója – A cári birodalom: a Romanovok Oroszországa (Viasat History)
• Legjobb promóciós design – Pingvinek azonosító szpot (Viasat Nature)
• Legjobb kábel TV promóció – TV1000Premium HD újévi szpotja.


Merry Christmas! from Viasat World Ltd on Vimeo.

A TV1000Premium HD újévi azonosító szpotja kiemeli a márka családiasságát, stílusát és varázslatos világát azzal, ahogy elénk tárja egy rénszarvas álomszerű utazását az égbolton. Tökéletes 3D-hatás a sötét, drámai, filmszerű tónusokban, szeretnivaló állatok, egyedülálló zene és gondosan kivitelezett hanghatások kombinációja hívta életre a karácsonyi történetet, amely egyszerre szórakoztatja és lebilincseli a nézőket.


Romanov Russia: Empire Of The Tsars from Viasat World Ltd on Vimeo.

A Los Angeles-i PromaxBDA Global Excellence Awards díjátadón a Viasat Nature nyerte az aranyat a legjobb, eddig be nem mutatott műsor kategóriában, a Sir David Attenborough 90. születésnapja különkiadásához készített promóvideójával. A Viasat History a legjobb plakátkampány kategóriában ezüstöt vihetett haza A cári birodalom: a Romanovok Oroszországa című sorozathoz készített poszterrel. A kampány összesen három díjat kapott a kreatív marketing és promóciós kategóriákban. A sorozathoz készült anyagok vizuálisan lenyűgöző képeken és videókon keresztül, élethűen mutatják be a hírhedt orosz dinasztia uralmának drámai eseményeit.

A Mediabrand és a PromaxBDA meghatározó szereplők a világ media- és marketingpiacán. A nyolc díj (3 arany, 5 ezüst) jól tükrözi a Viasat World azon küldetését, hogy modern és innovatív módon hozza el a nézők számára a tudományos és inspiráló kreatív tartalmakat.

Alkotók:
A cári birodalom: a Romanovok Oroszországa beharangozó szpot
Sergey Saprygin - rendező, kreatív producer, Viasat World
Simon Mitchell – PR, kreatív és marketing igazgató
Paul Evans - szenior producer, Viasat World
Rivelty Group - gyártás

TV1000 karácsonyi csatornaismertető
Paul Evans - szenior producer, vezető kreatív, Viasat World
Simone Heineck – vezető designer
Simon Mitchell – PR, kreatív és marketing igazgató
WeareSeventeen - 3D design és animáció

Pingvinek beharangozó szpot
Paul Evans - szenior producer, vezető kreatív, Viasat World
Simone Heineck – vezető designer
Simon Mitchell – PR, kreatív és marketing igazgató
WeareSeventeen - 3D design és animáció

David Attenborough
Lukasz Malisiewicz - producer, Viasat World
Paul Evans - szenior producer, Viasat World
Simon Mitchell – PR, kreatív és marketing igazgató
Tellyjuice - gyártás

A Viasat Worldről

A nemzetközi televíziós társaság, a Viasat World 27 fizetős TV csatorna műsorát állítja elő és sugározza több mint 50 országban, valamint kínál on-demand szolgáltatást a főbb régiókban. Legnépszerűbb márkái, mint a Viasat Explore, a Viasat History, a Viasat Nature, a Viasat Sport és a TV1000 szerepelnek a csatornakínálatban. A Viasat World mozifilmek széles választékát is kínálja a TV1000 mozicsatornáin keresztül, amelybe 7 különböző márka tartozik (TV1000, TV1000Action, TV1000 Russian Kino, TV100 Russian Kino International, TV1000 Comedy, TV1000 Premium és TV1000 Megahit). Emellett egy OTT felületet, a TV1000Pay-t is működteti, melynek köszönhetően a Viasat World által kínált tartalmakat a nézők közvetlenül, otthonuk kényelméből elérhetik.

(VIASAT)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.