Új sorozat Eva Longoriával a TV2-n

Új vígjátéksorozat indul Eva Longoria főszereplésével ma este a TV2-n. A Telenovella a szappanopera-gyártás kulisszatitkait mutatja be sok-sok humorral.


Eva Longoria a Született feleségek óta mit sem változott, a latin szépség ezúttal remek humorát is megmutatja új sorozatában, melyet a Született szobalányok után szintén producerként jegyez. A Telenovella egy spanyol nyelvű szappanopera forgatásán játszódik, ahol a profi stáb mindennapjait, magánügyeit és intrikáit is végig kísérhetik a nézők kedd esténként. A poénokban gazdag sorozat azt mutatja be, hogy ami a színfalak mögött játszódik az pont olyan, mint amit a képernyőn látunk.

A sztori röviden: Ana Sofia Calderon (Eva Longoria) egy gyönyörű sorozatsztár, akinek a lábai előtt hever az egész világ. Egy napon óriási meglepetés éri, hiszen volt férje - aki megcsalta, és ezért rúgta ki korábban - szerepet kap abban a telenovellában, amelyben ő a címszereplő. Ana pedig ekkor végképp úgy érzi, hogy bizonyítania kell tehetségét... Hogy a történet még viccesebb legyen, természetesen egy macsó szépfiú, az egykori főszereplőből mellékszereplőre lefokozott díva és egy kissé butácska tinisztár is színesíti a történetet.

Magyar hangok:

Eva Longoria (Ana) - Pápai Erika
Diana-Maria Riva (Mimi) - Zakariás Éva
Jose Moreno Brooks (Gael) - Pál Tamás
Amaury Nolasco (Rodrigo) - Csík Csaba Krisztián
Jadyn Douglas (Roxi) - F. Nagy Erika
Jencarlos Canela (Xavi) - Dolmány Attila
Alex Meneses (Isabela) - Farkasinszky Edit

Telenovella június 6-tól minden kedden 22.55-kor a TV2 műsorán a Született szobalányok után.

Forrás: TV2
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.