Wayward Sisters – érkezik az Odaát testvérsorozata

Örülhetnek az Odaát (Supernatural) rajongói, ugyanis a sorozat megkapta az első spin-offját.Már több mint egy évtizede harcolnak szörnyek ellen a Winchester-testvérek, Sam (Jared Padalecki – Szívek szállodája) és Dean (Jensen Ackles – Smallville) az amerikai CW csatorna legsikeresebb sorozatában, az Odaátban. Az Eric Kripke (Boogeyman, Revolution) alkotta többszörösen Emmy-jelölt sorozathoz már jó párszor próbáltak összehozni egy spin-offot, ám most végre tényleg készül egy mellékszál.


Ezt a mellékszálat a sorozat Jody Mills karaktere kapja (Kim Rhodes – Zack és Cody élete, Kolónia), aki a sorozatban egyszerű seriffként mutatkozott be, majd maga is szörnyvadásszá vált. A spin-off szerint Mills a szárnyai alá vesz egy csapat fiatal lányt, akik valami természetfeletti tragédia által elvesztették szüleiket, most pedig természetfeletti lények vadászatára képzi őket. A Wayward Sisters cím ellenére tehát nem vér szerinti testvérek lesznek most a főszereplők, hanem egy árvákból alakult család.

A sorozat backdoor-pilotja – vagyis másik sorozatban való bemutatkozása – az Odaát ősszel induló 13. évadának egyik részében lesz, és az epizód fogadtatásán is múlik, hogy végül berendelik-e. Addig is az anyasorozat epizódjai továbbra is nézhetőek minden hétköznap este fél 11-kor és másnap hajnali fél 3 körül a Petőfi TV-n (az M2 esti sávjában).
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.