A Paramount Channel 2017. júliusi újdonságai

A Paramount Channel új filmeket mutat be júliusban, Schwarzenegger 70. születésnapjára pedig filmösszeállítással készül.


A nyomorultak: ÚJ FILM
14-én 21:00-kor

Jean Valjean (Liam Neeson) közel 20 év kényszermunka után kiszabadul a börtőnből, ahova egy kenyér ellopásáért került. Ezután letelepedik egy kisvárosban, ahol idővel az egyik legbefolyásosabb üzletember és polgármester válik belőle. Múltja mégis kísérti, mikor egy áthelyezett börtönőr lesz a rendőrkapitány, aki felismeri benne régi foglyát.Üres város: ÚJ FILM
28-án 21:00-kor

Charlie és Alan, az egykori egyetemi szobatársak, évekkel később összefutnak és felújítják korábbi barátságukat. Charlie a 2001. szeptember 11-i terrortámadásban veszítette el feleségét és gyermekeit, és a tragédiát azóta sem tudta feldolgozni. A találkozás mindkettőjük számára egyfajta mentőkötél, egymás segítségével próbálnak túljutni a nehézségeken.


Arnold Schwarzenegger 70. születésnapja: ÖSSZEÁLLÍTÁS
30-án 18:30-tól

18:30 Ikrek (képen): Arnold Scwarzenegger és Danny DeVito, mint ikrek? Igen. A születésükkor elválasztott testvérek 35 éves korukban találkoznak. Egyiküket szuperembernek tervezték. A másik… a kísérlet selejtje.

22:00 Menekülő ember: Egy elítélt gyilkos elnyerheti a szabadságát, ha részt vesz egy túlélő játékban. A szabályok egyszerűek, egy csapat gyilkossal kell megküzdeni Los Angelesben. A játék eldurvul, mikor a műsor vezetője nem tartja be a szabályokat.

0:00 Piszkos alku: Arnold Schwarzenegger egy független FBI ügynököt alakít ebben a klasszikus akciófilmben, akit túlzott erőszak miatt kirúgtak a hivatalból. Esélyt kap a visszatérésre, ha segít elkapni egy Chicago-i bandavezért.

(Viacom)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.