Az RTL Spike 2017. júliusi újdonságai

Az RTL Spike három országospremier-sorozatot mutat be és folytatja a Vámpírnaplókat.


Vámpírnaplók: ÚJ RÉSZEK (6. évad)
folytatódik szerdánként 22:00-kor / ismétlés vasárnap 22:00-kor

A hatodik évadban új és minden eddiginél nagyobb kihívások várnak a hősökre, akik visszatalálnak egymáshoz, azonban saját maguknak kell felfedezniük a bennük rejlő jó és rossz kettősségét, majd döntéseket hozniuk arról, hogy melyik útra lépnek.Dühöngő edzők: ÚJ SOROZAT
4-étől keddenként 13:00-kor / ismétlés szombaton 11:00-kor

A jó edző motivál, egyre nagyobb teljesítmény eléréséreösztönöz, és olyan képességek fejlesztésével foglalkozik, melyek fontosak a győzelmet hajszoló sportoló számára. Manapság azonban egyre több olyan edző van jelen a sportéletben, akik súlyos dühkezelési problémákkal küzdenek, ez pedig a versenyzők lelkiállapotára és hatékonyságára is rossz hatással van. Nagyon sok, professzionális atlétákat trenírozó szakember lépi át a határokat, és viselkedik vállalhatatlanul a tanítványokkal az edzések folyamán. A Dühöngő edzők szakértői, egy NFL-nagyágyú, Ray Lewis és egy dühkezelésre szakosodott terapeuta, Dr. Christian Conte arra vállalkoznak, hogy egy komoly izgalmakat tartogató terápia keretében kigyógyítanak egy csapatnyi problémás edzőt, akik az embert próbáló önismereti tréning után nyugodtabb emberként térhetnek vissza szakmájukba.


Kondi-mentőakció: ÚJ SOROZAT
2-ától vasárnaponként 0:00-kor

Konditermet üzemeltetni nem egyszerű feladat, sokan mégis azt gondolják, hogy a legkevesebb befektetett energia is elég a könnyed pénzszerzéshez. Most azonban két élő MMA-legenda, Randy Couture és Frank Shamrock veszi kezelésbe a lerobbant edzőtermeket és a könnyelmű tulajdonosokat! A küzdősportolók rengetegszer edzenek, hogy formában maradjanak, Randy és Frank is számtalan konditeremben megfordult már, így ha valakik, ők biztosan tudják, milyen körülmények között lehet a leghatékonyabban sportolni. Szakértelmüket és tapasztalatukat kamatoztatva igyekeznek megtalálni a nem rendeltetésszerűen működő, csőd szélén vergődő és rossz állapotú konditermeket, majd azok tulajdonosaival közösen felfuttatni a szebb napokat látott szabadidős létesítményeket, hogy a vendégek tiszta, biztonságos és modern környezetben mozoghassanak.


Verejtékek harca: ÚJ SOROZAT
3-ától hétfőnként 13:00-kor / ismétlés vasárnap 10:00-kor

Vajon ki lesz a világ következő fitnesz-csillaga? Erre a kérdésre keresi a választ a Verejtékek harca, amelyben 27 mindenre elszánt fitnesz-edző méri össze tudását. A Jillian Michael által vezetett verseny célja, hogy az indulók új, úttörő technikákat és edzésprogramokat alkalmazzanak, a tét pedig nem kevesebb, mint százezer dollár és egy életre szóló lehetőség, melynek keretében a nyertes elindíthatja saját fitneszbirodalmát.

(Viacom)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.